Vinhandlen Over Kælderen

OVER Kælderen er en mere end 40 år gammel vinhandel, med webshop og nu med lager i Silkeborg. Vinhandlen findes også "fysisk", men med andre ejere.

Over Kælderen er startet af Tom og Hanne Larsen i 1978.

Overkælderen.dk importerer ca. 80% af vinene selv direkte fra producenten til dig. Vi forsøger at undgå grossister, agenter og mellemhandlere som leverer til de fleste af landets vinhandlere.
Derfor er vores pris/kvalitet forhold markant bedre end andre vinhandlere.

ÅBNINGSTIDER: Lagret i Silkeborg er ikke permanent bemandet, skriv på peter@rystok.dk eller sms på 4037 0888.

Hilsen Peter Rystok

Vinhandlen Over Kælderen er:

Peter Rystok
Indehaver af Vinhandlen Over Kælderen fra 2012 - 2021. Uddannet tjener og optaget i Dansk Sommelierforening i 1990. Peter har boet i mere end fire år i Frankrig, og er grundlægger og ejer af Piafs Vinhandel i Silkeborg i mere end 20 år. Grundlagde i 1999 vingrossist-firmaet Vinmonopolet, som han drev i mere end 10 år. Firmaet blev i 2005 nomineret til Børsens Gazelle.

Tom Larsen
Indehaver af Vinhandlen Over Kælderen igennem mere end 30 år. Tom er oprindelig uddannet skolelærer, med vin som den store passion og interesse. Tom har en kendt svaghed for regionerne Alsace og Baden, og rejser flere gange om året i området. I Brande siger man at Tom kender Alsace bedre end sin egen baghave.

OVER Kælderen´s webshop:
Email: peter@rystok.dk
Tlf. 4037 0888.